OPĆI UVJETI I ODREDBE

Dobrodošli u La Blance!

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za upotrebu web mjesta Herland Group GmbH smještenog na lablance.net.

Pristupanjem ovom web mjestu pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Ne nastavljajte koristiti La Blance ako se ne slažete s prihvaćanjem svih odredbi i uvjeta navedenih na ovoj stranici.

Sljedeća se terminologija odnosi na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju odgovornosti te na sve Ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaša” odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu s uvjetima i odredbama tvrtke. “Tvrtka”, “Mi sami”, “Mi”, “Naši” i “Mi” odnosi se na našu tvrtku. “Stranka”, “Stranke” ili “Nas” odnosi se i na Klijenta i na nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebnih za provođenje postupka pružanja naše pomoći Klijentu na najprikladniji način za izričitu svrhu zadovoljenja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podliježe važećem nizozemskom zakonu. Bilo koja upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, pisanju velikih slova i / ili on / ona ili oni, uzimaju se kao zamjenjivi i stoga se odnose na istu.

Kolačići
Zapošljavamo upotrebu kolačića. Pristupanjem La Blance pristali ste na upotrebu kolačića u skladu s Politikom privatnosti tvrtke Herland Group GmbH.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućili pristup korisničkim podacima za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi olakšala posjetiteljima naše web stranice. Neki od naših pridruženih partnera / oglašivača također mogu koristiti kolačiće.

Licenca
Ako nije drugačije navedeno, Herland Group GmbH i / ili njezini davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal u La Blance. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Ovome možete pristupiti iz La Blance za vlastitu upotrebu podložno ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima.

Ne smiješ:

Ponovno objavljivanje materijala iz La Blance
Prodajte, iznajmite ili podlicencirajte materijal od La Blance
Umnožavanje, umnožavanje ili kopiranje materijala iz La Blance
Preraspodijelite sadržaj iz La Blance
Ovaj Ugovor započinje na datum ovog Ugovora. Naši uvjeti i odredbe stvoreni su uz pomoć generatora uvjeta i odredbi.

Dijelovi ove web stranice pružaju priliku korisnicima da objavljuju i razmjenjuju mišljenja i informacije u određenim dijelovima web stranice. Herland Group GmbH ne filtrira, uređuje, objavljuje ili pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web mjestu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja tvrtke Herland Group GmbH, njezinih agenata i / ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri u kojoj to dopuštaju važeći zakoni, Herland Group GmbH neće biti odgovoran za komentare niti za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove koji su prouzročeni i / ili pretrpljeni kao rezultat bilo koje upotrebe i / ili objavljivanja i / ili pojavljivanja komentara. na ovoj web stranici.

Herland Group GmbH zadržava pravo nadgledanja svih komentara i uklanjanja svih komentara koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuju kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Jamčite i zastupate sljedeće:

Imate pravo postavljati komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i saglasnosti za to;
Komentari ne narušavaju nijedno pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorska prava, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže klevetnički, klevetnički, uvredljivi, nepristojni ili na bilo koji drugi način nezakonit materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti
Komentari se neće koristiti za traženje ili promociju poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.
Ovim dajete tvrtki Herland Group GmbH neekskluzivnu licencu za upotrebu, reprodukciju, uređivanje i odobravanje drugima da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji vaš komentar u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.

Hiperveza na naš Sadržaj
Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;
Tražilice;
Novinske organizacije;
Distributeri internetskih direktorija mogu se povezivati s našim web mjestima na isti način kao i hiperveze do web mjesta drugih navedenih tvrtki; i
Akreditirane tvrtke širom sustava, osim prikupljanja neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje možda neće imati hipervezu na naše web mjesto.
Te organizacije mogu se povezivati s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim podacima o web mjestu, sve dok veza: (a) ni na koji način ne vara; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobrenje ili odobrenje povezivačke strane i njezinih proizvoda i / ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web mjesta povezivača.

Možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanje sljedećih vrsta organizacija:

općepoznati izvori potrošačkih i / ili poslovnih informacija;
web stranice zajednice dot.com;
udruge ili druge skupine koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
distributeri internetskih imenika.